Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard?

Nooit van gehoord. Of toch…?

Als je op deze site terecht bent gekomen vraag je je inmiddels vast af wie die Jacko Meijaard is. Ik heb zijn naam een paar keer genoemd. Jacko is de maker van het product “Affiliate Marketing Revolutie” – de online training waar ik zoveel van leerde en waar ik zo enthousiast over ben.

Als je net als ik eerst wilt onderzoeken of je wel met ‘zuivere koek’ te maken hebt, ben je vast al gaan Googlen op zijn naam. Precies zoals ik ook deed. En ik vond niets dan lovende reacties.

Ik snap nu waarom.

Jacko Meijaard al jong succesvol

Jong als deze gozer is, hij heeft al mega veel ervaring opgedaan. Hij maakt al een tijdje allerhande online producten, runt inmiddels 2 bedrijven en zet zijn kennis in om anderen verder te helpen. En daar verdient hij stukken beter mee dan ik op die leeftijd, dat kan ik je wél zeggen.

Zeeuwse Jacko houdt zich dus al jaren bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het Internet. En zoals mijn kinderen zeggen: “Mam, je kunt dit soort dingen beter leren van een jong iemand dan van een oudere.”

Die zit.

Maar ik heb het advies ter harte genomen. Jonge mensen volgen de nieuwste ontwikkeling op de voet en hebben een kortere leercurve dan wij ‘jongere ouderen’. 😛

Jacko deelt enorm veel van zijn ruime ervaring en kennis. Op zijn eigen site, maar ook elders, in gastblogs. Dat doet hij ook in zijn online programma Affiliate Marketing Revolutie. Voor € 47 word je overladen met waardevolle info, in handige video’s. Handig om stil te zetten om rustig op te zoeken hoe de volgende stap toegepast kan worden.

Jacko Meijaard

Geen valse beloftes

Wat ik ook prettig vind: Jacko doet geen ongeloofwaardige beloftes over tienduizenden Euro’s per maand verdienen. Je zult gewoon aan de slag moeten. De handen uit de mouwen steken en van start gaan. Maar als je de stappen volgt die hij je voordoet, en geduld kunt opbrengen, dan is er veel mogelijk. Heel veel. Als je net als ik beginner bent en geen internet pro of gelikte marketeer, dan valt er met Jacko’s Affiliate Marketing Revolutie enorm veel te leren.

Bezoek zelf zijn website en lees hoe hij op jonge leeftijd nota bene al ettelijke keren per jaar op vakantie gaat.  Fabel of realiteit? Lees het verhaal van Jacko zelf!

Je wilt toch iets leren van iemand die het levende bewijs is dat het écht kan, op deze manier eerlijk online geld verdienen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *