Thuiswerken? Werk waar je wilt!

Bij thuiswerken denk je al gauw aan inpakwerk.
Of Callcenter werkzaamheden.
Garnalen pellen (herinner je je die geniale reclame nog…?).
Of een webwinkel starten en daarmee inkopen/verkopen/verzenden/factureren.

En daar word je misschien he-le-maal NIET blij van.

Van het werk niet, en van het idee dat je daarvoor dagenlang thuis moet zitten ook al niet.
Afgeleid worden door je kinderen, het huishouden, mensen die aanwippen want ja, je bent toch thuis…?

Stel je het volgende voor:

  • je hebt geen opdrachtgever of baas
  • je hebt geen deadlines, behalve die je jezelf oplegt
  • wat je doet is leerzaam en zinvol
  • je bouwt een groeiend inkomen op
  • na de eerste paar weken hoef je steeds minder te werken
  • je inkomen groeit…
  • op een eerlijke manier voor álle partijen
  • en vooral: je werkt waar je wilt; thuis, bij je ouders, in een café, in een luie strandstoel…

Hoezo, thuiswerken?

Dankzij de steeds betere internetverbindingen hoef je voor thuiswerk vaak niet meer thuis te werken. Om eerlijk online geld te verdienen heb je alleen maar een laptop en een internetverbinding nodig. En de wil om écht iets te bereiken. Met een gezonde dosis leergierigheid en geduld kom je dan al een heel eind.

Misschien doe je al part-time werk. Of zou je een bijbaan willen hebben maar wat aangeboden wordt staat je niet aan. Of ben je net als ik ondernemer. En je hebt een aantal uren per week (of als je geluk hebt, per dag) over om iets op te bouwen dat je een (extra) inkomen gaat opleveren.

Als je niets omhanden hebt verkeer je al helemaal in een luxe positie. Stel je bent werkloos en het solliciteren komt je de neus uit. Sollicitatiestress is inmiddels een gegeven. Of misschien ben je pensionado en ben je geen stilzitter. Of je komt net van school en een baan vinden wil niet lukken.

Als je ervaart dat er geen werk te vinden is, creëer het dan zelf!

Gaat het al kriebelen…?

Thuis werken is passé

Wat nou als we ‘thuiswerken’ eens ruim gaan bekijken?Thuiswerken

Waar jij met je laptopje zit te werken gaat als thuis voelen omdat je aan jouw eigen project bezig bent, namelijk: eerlijk online geld verdienen. Dat thuiswerken kan dan best parkwerken worden.
Of strandwerken
Terraswerken
Aan-de-andere-kant-van-de-wereld-werken.

Zonder per sé ondernemer te zijn, tóch zelfstandig aan je eigen ‘project’ werken.
Waar en wanneer jij maar wilt.

Nieuwsgierig geworden?

Denk in mogelijkheden

Er zijn verschillende wegen naar Rome, ook in de online wereld. In deze rare tijden van geen vaste contracten, veelal flexwerken, geen zekerheden, is het wijs om meerdere ijzers in het vuur te houden.

Verstandig dus om andere wegen naar inkomsten te vinden. Nieuwe wegen. Mogelijkheden die je wellicht nog niet had onderzocht. Vandaar deze tips, om te onderzoeken of er voor jou ook mogelijkheden zijn.
Zo ben ik zelf ook begonnen. Bij het begin. Gewoon starten en onderweg leren.

Van huis uit werken, van je flexplek, ná je werk, als je werkloos bent, tijdelijk uitgeschakeld – er zijn altijd redenen én manieren om van start te gaan om eerlijk online geld te verdienen.

Dus; zit je toch veel achter je computer dan komt dat goed uit, kun je nu ook nog eens zinvol online bezig zijn, namelijk: werken aan een eigen, groeiend inkomen.

“Groeiend? Ja maar…”

Ja, groeiend. Als je NU meteen wilt verdienen dan adviseer ik je om toch maar eens te onderzoeken wat het begrip Passief Inkomen inhoudt. Heb je een paar weken de tijd voor een geweldige gelegenheid om iets nieuws op te bouwen, helemaal van jou, dan is dit een uitgelezen kans.

Op deze site vind je meer inhoudelijke informatie over eerlijk (want we willen niet anders, toch?) online geld verdienen. Als je nu weg wilt klikken omdat je denkt dat het écht niets voor jou is – WACHT!

Dat dacht ik namelijk ook toen ik deze info de eerste keren zag langskomen.
Tot mijn nieuwsgierigheid overwon.
Ik trok de stoute schoenen aan en ging er eens goed voor zitten.
En volgde de benodigde stappen. Rustig, stapje voor stapje, dag na dag.

En hee, ik ben geen online marketeer of zo, ik ben therapeut. Mét dyscalculie (ik kom openlijk uit de kast). En ik blijf herhalen: als IK dit kan, kun jij het ook. Sommige stappen kosten wat meer inspanning maar de voldoening die je krijgt als het lukt is enorm.

Affiliate Marketing

Een van de mogelijkheden: word promotor van andermans product!

“Ja doe-hoei, ik ga een beetje producten van een ander lopen te promoten!”

Hooooooo, wacht, niet direct gaan steigeren!
Je hoeft niets te verkopen, je hoeft niet eens producten in huis te halen. Je kunt werken waar je wilt, weet je nog? Dus geen gedoe met producten of verzendingen of huis-aan-huis geleur.

Klinkt ingewikkeld en misschien zelfs een beetje intimiderend. Maar Affiliate Marketing is niets anders dan een product van een ander promoten en van elk product dat automatisch via jou verkocht wordt (wat je dus niet eens zelf hoef te doen) een leuke bonus ontvangen. Het gaat om online producten als e-books en trainingen, en het is ook online werk.

De wereld van de crypto’s

Crypto’s eng…?
Alles wat nieuw is, is eng. Heel begrijpelijk. Ik moest er ook niets van hebben hoor, want jee, ‘Bitcoins en zo…’. Ofwel: geen idee waar ik het over had. 🙂

Totdat een aantal mogelijkheden de revue passeerden en ik die ook greep. En beetje bij beetje begin ik als 55+er de nieuwe wereld van de cryptocurrencies te snappen. Niet alleen dat, met de wankelende bankenwereld zie ik het zelfs als een noodzaak om me erin te verdiepen. Je weet maar nooit…

Ook ‘in de crypto’s’ zijn er diverse mogelijkheden om van huis uit, of van waar ook, je inkomstenbronnen te verspreiden. Ik liep tegen een prachtig initiatief op dat direct al bekroond werd om de vernieuwende ideeën en mogelijkheden voor iederéén op dit gebied. Lees HIER meer.

Overal werken waar je wilt

Vorige week zat ik inderdaad thuis te werken aan mijn online activiteiten. In de avondzon, wijntje erbij.
En nu zit ik op een geheel andere locatie deze tekst te schrijven. Met uitzicht op volle bloesem, ontluikend groen en een flinke pot thee naast me.

Straks gaat deze blog de lucht in en ga ik iets compleet anders doen. Want ik heb wat voorbereidend werk gedaan. Zo gaat dat met passieve inkomsten.

Wat heb je te verliezen…? Ik had mijn minimale investering er al in een maand uit door gewoon van start te gaan. Als complete beginneling, hè?

Ik schenk mezelf nog een bakkie in en ga een wandeling maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *