EXW: de cryptorevolutie

We zitten in een bijzonder interessante periode, een tussengebied tussen de oude en nieuwe economie.
Terwijl banken worstelen en mensen zich afvragen waarom ze geen rente meer op hun spaargeld krijgen, ontspruiten particuliere initiatieven die gebruik maken van beproefde nieuwe technologieën.

Het bedrijf EXW

De EXW wallet is zo’n initiatief, opgestart door een paar jonge, ervaren entrepreneurs. EXW is een Europees geregistreerd bedrijf en valt dus onder de Europese wetgeving Het hoofdkantoor bevindt zich in Klagenfurt, Oostenrijk.  
Dit jonge bedrijf, opgericht in 2019, met ruim 100 medewerkers,  brengt nu al verandering in ons bestaande systeem.

De oprichter, Benjamin Herzog, begon op zijn vijftiende al te ondernemen en heeft nu, nog geen 30 jaar oud, al een aantal zeer succesvolle bedrijven, o.a. Viva Payment Exchange. Zijn mede-oprichters Manuel Batista en Pirmin Troger hebben de leiding achter het bedrijf Nauka, het educatieve gedeelte en het ecosysteem / productgedeelte van EXW Wallet.

Hoe werkt EXW wallet?

Het werkt heel simpel. Je begint met een inleg die in jouw EXW wallet (digitale portemonnee) wordt bewaard. Een wallet kun je zien als een nieuw soort digitale rekening. Je hebt vrije toegang tot je wallet, net als bij je bankrekening.

Vanaf je reguliere bank boek je € 300 (tijdelijke actie: nu € 100, meer mag altijd) naar je EXW wallet.

Daar wordt je tegoed omgezet in EXW ‘tokens’. Een token is een digitale munt die een bepaalde waarde vertegenwoordigt. De waarde van de EXW token groeit naarmate het bedrijf EXW groeit.

Voor het bewaren van deze EXW tokens in je EXW wallet ontvang je ‘rente’ (commissie). Dat is dagelijks maar liefst tot 0,32%, ofwel maandelijks tot 10,7% en jaarlijks tot zelfs 221% als je je commissie herinvesteert.

De dagelijkse bonussen worden betaald uit wisselcommissie en transparante cryptohandel.
Daar hoef je gelukkig verder geen kennis over te hebben, alles gaat volautomatisch in je backoffice.

Voor de kenners: De EXW token is een ERC 20-token op de Etherchain.

Wat is een Exchange?

Een exchange is een soort wisselkantoor waar je zowel het reguliere (fiat)geld als digitaal geld (coins) tegen elkaar kunt uitwisselen, tegen provisiekosten.

EXW is de afkorting van EXchange World.
EXW is een zeer innovatieve exchange, zowel op je pc als app te installeren.

EXW ondersteunt bestaande valuta als Bitcoin, Ethereum, EXW en Euro. Meer fiat valuta (zoals de USD en GBP) en digitale valuta (zoals XRP, Bitcoin Cash, Litecoin) zullen spoedig volgen. Deze activa zijn via je wallet direct uitwisselbaar, tegen de laagste koersen op de markt.

EXW wallet: het grote verschil

EXW

Ben je wel bekend met wallets en heb je een wallet waarin je crypto hebt staan, dan weet je waarschijnlijk ook dat het bewaren van je crypto niets oplevert. Bij EXW wél. Je kunt je crypto eenvoudigweg overboeken van je huidige exchange naar je EXW wallet en na 24 uur gaat je crypto dagelijks commissie opleveren.

Voor het bewaren van de eigen EXW tokens in je EXW wallet ontvang je maar liefst tot 0,32% commissie per dag. Verderop lees je hoe dit op kan lopen.

Je kunt op elk gewenst moment een van de andere valuta naar de EXW bonus-portefeuille wisselen om hier dagelijks commissie te ontvangen.

Van Euro naar EXW en omgekeerd

Je kunt simpelweg vanaf je reguliere bank geld naar je EXW wallet overmaken en betalingen opnemen wanneer je maar wilt. Net als je gewend bent met je ‘gewone’ bankrekening.

Je inleg in Euro’s of crypto heb je altijd tot je beschikking, net als bij je bank. Laat je niet afschrikken door het crypto component; Euro stortingen zijn mogelijk via een Sepa bankrekening. Dat betekent dat je met Euro’s kunt starten en je verdiensten ook in Euro’s kunt opnemen én met je EXW debitcard betalingen kunt doen!

Commissies vanaf dag 1

Je winst/commissies ontvang je al vanaf de eerste dag. Hiervoor hoef je verder niets te doen. Simpelweg ontvangen, opbouwen en straks genieten van de vermeerdering van je inleg.

Je kunt de dagelijkse winst ook herinvesteren (dat noemt men bij EXW compounden). Dan groeit je vermogen aan EXW tokens nóg sneller en je tegoed dus ook.

De bonus wallet geeft je tussen de 0,0 en 0,32% commissie per dag op je totale omgewisselde EXW portefeuille. Dat kán oplopen tot maximaal 221% per jaar. Een heel ander verhaal dan de reguliere banken; die kunnen je maximaal een rente garanderen van bijna 0,01%, áls er al rente geboden wordt…

Actief of passief?

Het verschil tussen gewoon laten staan en herinvesteren/compounden is als volgt:

 1. Investeren en (passief) laten groeien geeft je een rendement tot ruim 9% per maand (op jaarbasis max. 116,8%).
 2. Investeren en dagelijks herinvesteren (compounden) van je winst geeft je een rendement tot ruim 18% per maand (op jaarbasis max. 220%).

Nog een rekenvoorbeeld:

 • Voorbeeld met inleg van € 500 optie 1 (niets doen)
  Na 1 jaar heb je een verdienste tot € 1.084,- (inleg X 2)
  Na 2 jaar heb je een verdienste tot € 2.350,- (inleg X 5)
  Na 3 jaar heb je een verdienste tot € 5.095,- (inleg X 10)
 • Voorbeeld met inleg van € 500 optie 2 (compounden):
  Na 1 jaar heb je een verdienste tot € 1.605,- (inleg X 3)
  Na 2 jaar heb je een verdienste tot € 5.151,- (inleg X 10)
  Na 3 jaar heb je een verdienste tot € 16.531,-  (inleg X 33)

Als je dit systeem aanbeveelt bij andere mensen dan word je daar ook nog voor beloond in de vorm van extra commissies. Bij interesse leg ik graag meer uit.

EXW heeft zelfs een internationaal account met IBAN en een credit/debit card voor elke klant.
Dan kun je bijvoorbeeld ook je salaris hierop laten storten en simpelweg betalingen doen.

Waar komen de commissies vandaan?

EXW is gevestigd in Oostenrijk, beschikt over alle nodige licensies en voldoet aan de Europese wet- en regelgeving.

EXW heeft inkomstenstromen uit traden (via een tradingbedrijf in Engeland), onroerend goed, autolease en vanuit hun eigen exchange.

Daarnaast komen er in 2020 meer inkomstenstromen bij zoals agricultuur. Er zijn dus meerdere duurzame inkomstenstromen waardoor EXW wallet houders over hun inleg commissies kunnen ontvangen.

De betalingen van de commissies door het EXW-netwerk komen dus NIET uit het kapitaal dat door jou en andere klanten in de portefeuille is ingebracht; deze is altijd voor de klant beschikbaar!

Betrouwbaarheid EXW

EXW heeft direct al in het prille begin een aantal awards gewonnen:

 • Op Next Guru Awards in 2019 werd EXW bekroond met ‘Best Crypto Payment Service Provider’ voor het innovatieve betalingssysteem en de cryptocurrency oplossingen die EXW biedt, ook in de vorm van commissies voor klanten. > Lees HIER meer.
 • Op de World Blockchain Summit van 2019 in Bangkok ontvingen de oprichters van EXW een award voor ‘Best cryptocurrency wallet of 2019’. Ze werden mede geprezen om de eenvoud van het systeem, zodat ook beginners gebruik kunnen maken van het blockchain principe. > Lees HIER meer.

Beginnen = simpel

Je kunt beginnen vanaf € 300,00 (tijdelijke actie: nu € 100, meer mag altijd). Vanuit dit bedrag blijf je opbouwen en hoef je niet steeds opnieuw een bedrag in te leggen. Dat kán wel natuurlijk, wanneer je maar wilt. Denk aan een belastingmeevaller, erfenis, vakantiegeld, alles wat je maar wilt laten groeien. Het blijft altijd tot jouw beschikking staan, dus er weer uit halen is op elk moment mogelijk.

Als je uit de EXW bonus-portefeuille wilt opnemen vóórdat de maand van inleg verstreken is, betaal je een commissie van 10%. Na 1 maand is er geen sprake meer van commissie als je een wissel of opname doet uit de bonus-portefeuille.

Je kunt uiteraard alvast de website bekijken en meer leren over het bedrijf. Klik op het icoontje voor Engels als je het liever in die taal leest.

Vandaag opstarten?

Zie je deze manier van eerlijk online geld verdienen ook helemaal zitten?

Bij EXW start je alleen op uitnodiging, met een referentielink – dit gaat geheel gratis.

Nadat je een eerste storting van minimaal € 300,00 (tijdelijke actie: nu € 100, meer mag altijd) hebt gedaan ontvang je commissies. Elke dag weer!

Meer weten? Neem gerust contact met me op voor meer info (opnames webinars, compensatieplan etc.)
Dit is iets wat je niet alleen hoeft te doen!