De Crypto Wereld

Je hoort het steeds meer, niet alleen bij jongeren maar zeker ook bij ouderen: de crypto wereld als alternatief van het ‘gewone’ geldsysteem trekt aan. Wat op het eerste gezicht mega ingewikkeld lijkt, wordt, als het beetje bij beetje bijgebracht wordt, best behapbaar.

In deze tijd van financiële onzekerheden (wanneer gaan de banken om?) is het niet onverstandig om je in alternatieve geldstromen te verdiepen. Enerzijds gewoon als nieuwe mogelijkheid om veschillende (crypto)valuta te hebben, anderszins misschien ook om op een eerlijke manier online geld te verdienen.

Welkom in de Crypto Wereld!

Met je gewone (Fiat)geld kun je crytomunten kopen. Dat doe je niet bij een reguliere bank, maar bij z.g. platforms/crypto exchanges zoals Bitvavo, Binance of Bololex – nee, niet alle exchanges beginnen met de letter B! 🙂

En dan slaat de paniek misschien al toe: Hellup, welke crypto’s wil ik kopen??? Bitcoin? Ethereum? Iets met een hond of zo … oh, Dogecoin?

En hoe dan?
Is het onverstandig nu alles daalt? Of juist niet?

Omdat het nooit fijn is om in je uppie alles uit te vogelen adviseer ik je een fijne online cursus: Crypto Masterclass van AllesOverCrypto. Met deze online cursus leer je om te investeren en te traden in cryptomunten.

De crypto experts van AllesOverCrypto hebben acht jaar ervaring op het gebied van cryptocurrency’s en blockchain. Ze hebben hun kennis samengevoegd tot deze allesomvattende Cryptocurrency Cursus. Als je deze cursus hebt gevolgd kun je zelfstandig cryptomunten kopen en verkopen en snap je ook de achterliggende technologie ervan. 

HIER vind je een korte video over deze superleerzame online cursus.
Doe er je voordeel mee!