Affiliate Marketing Revolutie

Hoezo Affiliate Marketing REVOLUTIE???

Een revolutie is een plotselinge radicale omslag of verandering. Het is daarmee de tegenhanger van evolutie, wat een geleidelijke verandering is.

Met de online affiliate marketing cursus leer je hoe je NU METEEN actief aan de gang kunt. Zodat je per direct de stappen kunt maken naar een passief inkomen. Je bent niet afhankelijk van een baas die je op de vingers kijkt. Er zijn geen deadlines en bovendien kun je in je eigen tempo aan de gang om een revolutionaire verandering te maken.

Zo snel als JIJ wilt!

Leren van een ‘pro’

Werken wanneer jij wilt, wáár jij wilt, hoe laat jij wilt en zo veel of zo weinig als jij wilt. Eerlijk online geld verdienen. Het kan écht.

Jacko Meijaard heeft zich verdiept in het fenomeen Affiliate Marketing en is inmiddels een pro. Hij heeft een helder en duidelijk online programma gemaakt: Affiliate Marketing Revolutie. Hij post jaloersmakende berichten over zonnige vakanties en intussen geld verdienen 🙂 . Mijn logica zegt: ik leer liever iets van iemand die er succes mee behaald heeft. Dus leerde ik de stappen van hem.

Jacko maakte een waanzinnig uitgebreid online programma, waarmee je voor slechts € 47 stap voor stap leert hoe ook jij eerlijk online geld kunt verdienen. Dit is bijna een bespottelijk laag bedrag, vooral als je ziet wat je ervoor krijgt.  Ga zelf maar eens op zoek naar complete online cursussen. Die beginnen vaak bij het tienvoudige bedrag en dat betaal je waarschijnlijk nog extra voor vervolgmodules. Affiliate Marketing Revolutie geeft je álle beproefde stappen zodat je een succesvol affiliate marketeer kunt worden voor € 47!

affiliate marketing revolutie

Niet direct, maar geloof me… als je de stappen doorloopt, geduld hebt en doorzet, kan ook JIJ een leuk maandelijks inkomen (erbij) hebben.

Affiliate Marketing Revolutie online training

Affiliate Marketing Revolutie is een overzichtelijke, logisch opgebouwde online training.
Het bestaat uit een serie video’s waarmee jij stap voor stap affiliate marketing leert begrijpen en toepassen.

In deze online training leer je hoe je:

 1. een product kiest om te promoten
 2. dit via de diverse social media doet
 3. je ‘affiliate product’ op je website zet OF hoe je er een nieuwe website omheen bouwt
 4. pakkende artikelen schrijft rondom het product
 5. Google dag en nacht gratis bezoekers naar je site laat sturen
 6. lezers verleidt om het product te kopen dat jij promoot
 7. hier commissie over ontvangt.

Als je een eerlijke manier zoekt om online geld te verdienen dan is dit een prachtkans!

 Affiliate Marketing Revolutie  geeft zulke logische technische stappen dat zelfs ik, absolute dummy op dit vlak, ze kon uitvoeren. Je leert hoe je een kant-en-klaar product van een ander op je site zet. Zodat mensen naar een bestaand verkoopkanaal geleid worden. De maker van het product dat jij promoot is je daar zó dankbaar voor dat hij jou commissie betaalt voor elk product dat via jou verkocht wordt. Deze vooraf gemaakte afspraken maakt dat het voor alle partijen volkomen eerlijk is. Dat alles geautomatiseerd is maakt het bovendien extra aantrekkelijk. Je hoeft niets te verzenden, te mailen, te posten. Ook geen rekeningen.

Je ontvangt jouw commissie ook helemaal automatisch. Hoe leuk is het om mailtjes in je mailbox te ontvangen met: “Gefeliciteerd. Je hebt succesvol een product gepromoot. Het geld dat je hiermee verdiend hebt, kan je te allen tijde opnemen.” Binnen de eerste maand ontving ik al vier van zulke mailberichten en had ik mijn investering al ruim terugverdiend! En dat als absolute beginner, hè?

Forum voor al je vragen

Als je start met het programma krijg je ook toegang tot een forum. Hierin delen anderen die je voorgingen superwaardevolle ervaringen, tips en technieken. Ook Jacko doet actief mee. Zo zul je zelfs méér leren dan waar je aanvankelijk op hoopte! Niet alleen leer je hoe je online succesvol kunt worden op een volkomen eerlijke, betrouwbare en bewezen methode, je persoonlijke ontwikkeling vaart er ook wel bij. Wat je hier leert kun je ook op andere terreinen toepassen.

Bijna-gratis proefaccount maken! Affiliate Marketing Revolutie

Wil je wel met de Affiliate Marketing Revolutie aan de slag, maar wil je eerst kijken of het systeem wel ‘echt’ is?  Je kunt eenvoudig een proefaccount aanmaken om de eerste module te bekijken voor één symbolische euro!affiliate marketing revolutie

In deze eerste module voor het luttele bedrag van € 1 leer je:

 • Wat affiliate marketing is en wat de meest gemaakte beginnersfouten zijn
 • Hoe je van start gaat met de Affiliate Marketing Revolutie
 • Welke producten echt góud zijn om te promoten
 • Hoe je op een goede manier marktonderzoek doet
 • Waarom de meeste mensen geld laten liggen en hoe jij dit niét gaat doen!
 • en nog veel, veel meer…

Succes – ook JIJ kunt het. Ga er gewoon voor!