Affiliate Marketing automatiseren

Het automatiseren van affiliate marketing is de hele lol van het gebeuren.
Dat maakt namelijk dat deze manier van eerlijk online geld verdienen uiteindelijk leidt tot een passief inkomen.

Als je interesse gewekt in dit succesvolle verdienmodel wil je waarschijnlijk eerst uitzoeken welk product voor jou interessant kan zijn. En waar je het aanbod aan producten kunt vinden.

Er zijn ‘netwerken’ die het je makkelijk maken. Dit zijn een soort ontmoetingsplekken (net als Marktplaats, eigenlijk) tussen de aanbieders van de affiliate producten en degenen die het gaan promoten. Je kunt hier op je gemak rondsurfen en het aanbod van de diverse producten uitgebreid bekijken.

Het enige wat je in dit stadium hoeft te doen is het volgende bedenken:

  • Welk product ga je promoten?
  • Zet je het product op je bestaande site of ga je een site rondom een product maken dat jou aanstaat?

De rest gaat bijna volautomatisch.

Automatiseren is de sleutel!

Het netwerk waar jij het affiliate product gaat kiezen heeft alle kennis en de techniek om het hele proces te automatiseren. Je kunt zelfs marketingcampagnes vinden van de aanbieders van het product: banners, teksten, de hele mikmak. Je mag het allemaal gebruiken.

Hoe makkelijk wil je het hebben?

Als iemand het door jou gepromote product (meestal e-book, -cursus of -training) via jouw link aanschaft, komt bij het netwerk automatisch een melding binnen en daar wordt alles geregeld. De betaling gaat buiten jou om. Evenals de verzending (via mail) van het product aan de koper. Jij ontvangt geheel automatisch ook jouw bonus.

Het gemak van het automatiseren is het succes van affiliate marketing!

affiliate marketing automatiseren

Wil jij weten hoe je zo’n netwerk vindt dat jou helpt bij het automatiseren van de verkoop van jouw uitgekozen affiliate product?

In de Affiliate Marketing Revolutie leer je stap voor stap, met duidelijke video’s, hoe ook JIJ binnen korte tijd geld kunt verdienen op het internet. Op een eerlijke manier.

Want je wilt niet anders, toch…?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *