Thuiswerken? Werk waar je wilt!

Bij thuiswerken denk je al gauw aan inpakwerk.
Of Callcenter werkzaamheden.
Garnalen pellen (herinner je je die geniale reclame nog…?).
Of een webwinkel starten en daarmee inkopen/verkopen/verzenden/factureren.

En daar word je misschien he-le-maal NIET blij van.

Van het werk niet, en van het idee dat je daarvoor dagenlang thuis moet zitten ook al niet.
Afgeleid worden door je kinderen, het huishouden, mensen die aanwippen want ja, je bent toch thuis…?

Stel je het volgende voor:

  • je hebt geen opdrachtgever of baas
  • je hebt geen deadlines, behalve die je jezelf oplegt
  • wat je doet is leerzaam en zinvol
  • je bouwt een groeiend inkomen op
  • na de eerste paar weken hoef je steeds minder te werken
  • je inkomen groeit…
  • op een eerlijke manier voor álle partijen
  • en vooral: je werkt waar je wilt; thuis, bij je ouders, in een café, in een luie strandstoel…

Hoezo, thuiswerken?

Dankzij de steeds betere internetverbindingen hoef je voor thuiswerk vaak niet meer thuis te werken. Om eerlijk online geld te verdienen heb je alleen maar een laptop en een internetverbinding nodig. En de wil om écht iets te bereiken. Met een gezonde dosis leergierigheid en geduld kom je dan al een heel eind.

Misschien doe je al part-time werk. Of zou je een bijbaan willen hebben maar wat aangeboden wordt staat je niet aan. Of ben je net als ik ondernemer. En je hebt een aantal uren per week (of als je geluk hebt, per dag) over om iets op te bouwen dat je een (extra) inkomen gaat opleveren.

Als je niets omhanden hebt verkeer je al helemaal in een luxe positie. Stel je bent werkloos en het solliciteren komt je de neus uit. Sollicitatiestress is inmiddels een gegeven. Of misschien ben je pensionado en ben je geen stilzitter. Of je komt net van school en een baan vinden wil niet lukken.

Als je ervaart dat er geen werk te vinden is, creëer het dan zelf!

Gaat het al kriebelen…?

Thuis werken is passé

Wat nou als we ‘thuiswerken’ eens ruim gaan bekijken?Thuiswerken

Waar jij met je laptopje zit te werken gaat als thuis voelen omdat je aan jouw eigen project bezig bent, namelijk: eerlijk online geld verdienen. Dat thuiswerken kan dan best parkwerken worden.
Of strandwerken
Terraswerken
Aan-de-andere-kant-van-de-wereld-werken.

Zonder per sé ondernemer te zijn, tóch zelfstandig aan je eigen ‘project’ werken.
Waar en wanneer jij maar wilt.

Nieuwsgierig geworden?

Word promotor van andermans product!

“Ja doe-hoei, ik ga een beetje producten van een ander lopen te promoten!”

Hooooooo, wacht, niet direct gaan steigeren!
Je hoeft niets te verkopen, je hoeft niet eens producten in huis te halen. Je kunt werken waar je wilt, weet je nog? Dus geen gedoe met producten of verzendingen of huis-aan-huis geleur.

Affiliate marketing is de sleutel

Klinkt ingewikkeld en misschien zelfs een beetje intimiderend. Maar Affiliate Marketing is niets anders dan een product van een ander promoten en van elk product dat automatisch via jou verkocht wordt (wat je dus niet eens zelf hoef te doen) een leuke bonus ontvangen. Het gaat om online producten als e-books en trainingen, en het is ook online werk.

Dus zit je toch veel achter je computer dan komt dat goed uit, kun je nu ook nog eens zinvol online bezig zijn, namelijk: werken aan een eigen, groeiend inkomen.

“Groeiend? Ja maar…”

Ja, groeiend. Als je NU meteen wilt verdienen is dit niets voor jou. Heb je een paar weken de tijd voor een geweldige gelegenheid om iets nieuws op te bouwen, helemaal van jou, dan is dit een uitgelezen kans.

Op deze site vind je meer inhoudelijke informatie over het fenomeen Affiliate Marketing. Als je nu weg wilt klikken omdat je denkt dat het écht niets voor jou is – WACHT!

Dat dacht ik namelijk ook toen ik deze term de eerste keren zag langskomen.
Tot mijn nieuwsgierigheid overwon.
En toen kwam ik een heldere, betrouwbare online training tegen over dit onderwerp. Voor een zeer schappelijk bedrag. Ik trok de stoute schoenen aan en schafte het aan. Ging er voor zitten. En volgde de stappen. Rustig, stapje voor stapje, dag na dag.

En hee, ik ben geen online marketeer of zo, ik ben therapeut. En ik blijf herhalen: als IK dit kan, kun jij het ook. Sommige stappen kosten wat meer inspanning maar de voldoening die je krijgt als het lukt is enorm.

Overal werken waar je wilt

Vorige week zat ik inderdaad thuis te werken aan mijn affiliate marketing activiteiten. In de avondzon, wijntje erbij. En nu zit ik op een geheel andere locatie deze tekst te schrijven. Met uitzicht op volle bloesem, ontluikend groen en een flinke pot thee naast me.

Straks gaat deze blog de lucht in en ga ik iets compleet anders doen. Intussen gaat Google voor mij aan het werk. Want ik heb het voorbereidende werk gedaan. Ooit van passief inkomen gehoord? Ook voor jou is dit mogelijk!

Het online programma Affiliate Marketing Revolutie biedt jou álles om een succesvol passief inkomen te genereren. Heb je vragen of snap je iets niet? Er zijn mensen die je voorgingen en die je in het forum graag verder helpen. Gewoon omdat ze het jou gunnen.

Wat heb je te verliezen…? Ik had mijn minimale investering er al in een maand uit. Als complete beginneling, hè?

Ik schenk mezelf nog een bakkie in en ga een wandeling maken.

thuiswerken

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *