Passief inkomen

Een passief inkomen verschilt wezenlijk van het gangbare actief inkomen. Bij de gebruikelijke vorm van geld verdienen zit je vast aan ‘uurtje factuurtje’. Of aan het aantal uren werk dat gekoppeld is aan een afgesproken salaris. Met alle regeltjes of beperkingen die eraan vast zitten.

Bij een passief inkomen zul je in het begin tijd en – als je het slim aanpakt – slechts een beetje geld moeten investeren. Wanneer je dat beginwerk goed aangepakt hebt, stroomt het inkomen daarna automatisch binnen.

Het passieve deel bestaat eruit dat je beloond wordt voor de actieve handelingen die eraan vooraf gingen.

Het is dus géén ‘luie mensen methode’ of oneerlijke manier van werken.

Huizen kopen en verhuren en beleggen zijn ook vormen van passief inkomen. Hiervoor zul je over voldoende financiële middelen, vaardigheden en kennis moeten beschikken over vastgoed. Laat staan tijd en zin.

Niet mijn kopje thee, zeg maar.

Er zijn meer vormen van passief inkomen. In Nederland trekken we daar over het algemeen onze neuzen voor op. Dat heeft meestal te maken met een gebrek aan kennis. En omdat die methoden hier nú pas algemeen aanvaard beginnen te worden.

Denk aan direct selling, ook wel Multi Level Marketing (MLM) genoemd. Veel mensen gaan op tilt als ze deze termen horen en beginnen vaag te mummelen over “Iets met pyramides of zo”. Pure gebrek aan kennis. Wie zich echt verdiept in direct selling weet dat er zeer betrouwbare, eerlijke bedrijven zijn met prachtige producten en eerlijke verdienmodellen. Pyramides hebben daar niets mee te maken.

Een andere, nieuwere vorm van passief inkomen online is Affiliate Marketing. Hierbij heb je één partij die een product heeft gemaakt en die mensen zoekt om het aan te bieden. Affiliate betekent letterlijk: ‘filiaal’. Dus als aanbieder van het product ben jij de andere partij, de affiliate. De ontwikkelaar van het product beloont je voor de gegenereerde verkoop.

Dat is allemaal geautomatiseerd, dus als je eenmaal het werk hebt gedaan om het product online aan te bieden gaat de rest vanzelf. Je hoeft niets te verzenden of factureren, en ook je betaling ontvang je automatisch.

Heerlijk passief, toch…? 😉

Eerlijk passief inkomen

Ik heb met het affiliate programma Internet Marketing Revolutie een eerlijke, betrouwbare methode gevonden om met een minimale, eenmalige investering in geld (€ 47) en wat meer in tijd (een paar dagdelen om de basis op te zetten – ik had als beginneling veel te leren) het actieve deel op te starten.

Om daarna te kunnen genieten van het passieve deel: bonus ontvangen voor mijn geleverde inspanningen.

Passief inkomen

Nieuwsgierig naar een stap voor stap online training zodat ook jij een passief inkomen kunt genereren?

Deze online videotraining laat je in verschillende modules zien hoe je vanaf de basis stap voor stap aan de gang gaat.
En wat zo leuk is? Je leert onderweg zóveel dat je hoe dan ook je kennis verrijkt en weer elders in kunt zetten.

Ik wens je veel succes met je stappen op weg naar een passief inkomen!